onsdag 25 maj 2011

True Blooded

Okej, så jag gjorde det jag sa att jag inte skulle göra. Jag började att se på tredje säsongen av True Blood och jag förbannar redan mitt val att sätta in den där första DVD-skivan i DVD:n. För hur ska jag kunna slita mig från det nu? Får göra om lite i mitt pluggningsschema... (Har stoppat in ledig tid efter 20.00 varje kväll där det är meningen att jag ska städa, packa ihop inför sommaren och träna, men det kanske blir en timme tv-tittande då också).

Jag bjuder på: en WTF-scen. Inte på grund av homoerotikan, utan för att den var så otroligt random och jag inte fattade vad det rörde sig om förrän just i slutet. "I hear the water in Arkansas is very hard" måste vara en av de bästa raggningsreplikerna någonsin!Jag hade glömt bort hur söt Jason Stackhouse är. Hur han triggar mina modersinstinkter (vilket är lustigt då han är en fullvuxen man med fina magrutor) med sina förvirrade blickar.

Jag måste nog se ett avsnitt ikväll i alla fall!

2 kommentarer:

  1. Hahaha, det här är ju jätteroligt! Hade glömt av den här scenen. Hm...kanske ska se om alla nu innan säsong 4 börjar :)

    SvaraRadera
  2. Jag väntar med spänning på fjärde säsongen. Nu så är det ju bara två veckor kvar!

    SvaraRadera