söndag 8 augusti 2010

OMFG, It's the real Cordelia Chase!

Jag har hittat en ny underhållande "who's gonna be"-tävling. Ni vet, som Project Runway, Top Model och liknande program. (Min favorit är ändå Mr Romance, undra om den går att se på youtube?) Det här är precis som ANTM, fast tjejerna tävlar om en roll i Saw VI istället för ett modellkontrakt. Jag har sett hela första avsnittet, på youtube då VH1:s webbtv vägrade att visa klippen för mig, och det är perfekt underhållning. Typiskt söndagsaktigt chilligt. Någonting att bara ligga och slö-se, medan man förundras över vissa människor och deras... personligheter. Första delen av första avsnittet hittas här.

I "Scream Queens" så har vi Jessica som blir helt till sig då det visar sig att deras första "uppdrag" är att filma en scen i ett badkar - och hånar de andra tjejernas diskussioner om de ska ha bikini/lappar eller vara helt nakna. Vi har Kayla som gör allting precis som en porrstjärna. Vi har Tendara som jag hejar på... samt verklighetens Cordelia Chase. Jag har läst om Michelle, som hon heter, i både Mats Strandbergs blogg och på Glorybox, men det är först nu jag förstår vad de menar. Under hennes scen i badkaret så var det som om Cordelia Chase återuppstod. Hon pratar, rör sig och ser ut som Cordy! Vid ca 03:00 i klippet nedan så finns det med ett argt tal som Michelle håller. Se på kroppspråket, retoriken, allt. Är ni säker på att det där inte är Charisma Carpenter?Trots att jag hatar skräckfilm så tänker jag ändå se hela säsongen.

2 kommentarer:

  1. Hahaha det har du faktiskt rätt i. Hon liknar Cordelia. ^^

    Jag har aldrig sett programmet själv men har hört pappa och systern sitta och titta på det, gapskrattandes. Jag kanske borde börja titta på det.? :D

    SvaraRadera
  2. Om du gillar Top Model-liknande program så är det ett måste att se! Alla tjejer verkar ha en eller annan personlighetsstörning.

    Michelle blir bara mer och mer lik Cordelia ju mer man ser. I avsnitt två så börjar hon att säga exakt det hon tänker - utan att fundera på hur det får henne att se ut - precis som Cordy.

    SvaraRadera