onsdag 15 december 2010

Dean, Sam... och Horatio.

De flesta som känner mig privat känner till mitt hat för CSI Miami, eller rättare sagt: mitt hat för Horatio i CSI Miami. Direkt han dyker upp på tv-skärmen så börjar det klia i fingrarna och värre blir det av alla hans dåliga one-liners, hans evinnerliga avplockande och påsättande av solglasögon och alla "coola" saker han ska göra i slowmotion.
Då känns det skönt att veta att jag inte är den enda som stör sig på detta. Tyvärr så hittade jag inget klipp som gick att "bädda in", men gå in här så får ni se Winchesterbrödernas Horatioparodi.

(Lite recap: Avsnittet heter "Changing Channels" (S05E08) och i det så hamnar Dean och Sam i TV-land när Trickter är tillbaka och spelar dem ett spratt.)

4 kommentarer:

 1. "And I'll say... jackpot!"
  Älskar det avsnittet! Jag som inte heller gillar Grey's Anatomy tycker att den parodin är väldigt rolig också. :)

  SvaraRadera
 2. Ja! Jag, som har sett ganska mycket av Grey's Anatomy, skrattade åt alla uppenbara blinkningar till serien. Dr Wang är ju Christina Yang och Johnny Drake, spöket efter "the sexy and neurotic doctor"s älskare, är ju Denny Duquette - och Jeffery Dean Morgan spelade Denny är ju bara ett plus.

  Roligast tyckte jag ändå var att alla hälsade på varandra med "Doctor" varenda gång de sågs.

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Så kul, nu längtar jag efter säsong 5 ännu mer! :D

  Och vem gillar egentligen Horatio? Jag brukar gilla CSI när man vill slötitta på TV ibland, men CSI Miami står jag inte ut med. Han är verkligen hemsk.

  SvaraRadera
 4. Det är sjukt svårt att ta någonting i CSI Miami på allvar när Horatio springer omkring. Om de bara kunde ta bort honom ur serien så skulle allt bli mycket, mycket bättre.

  SvaraRadera