torsdag 9 december 2010

Present

Jag har kommit in på läkarprogrammet i Umeå och för att fira det så bestämde jag mig för att ge mig själv en liten present. Presenten innehåller den femte säsongen av Supernatural, "Catching Fire" av Suzanne Collins, "The Crimson Petal and White" av Michel Faber (dock en mycket icke-estetisk utgåva än den jag egentligen ville ha),"Svärdet och spiran" av Ken Follett, "Fallen" av Lauren Kate - ännu en tjej-blir-förälskad-i-fallen-ängel-romance, en box med de tre första böckerna i "Vampire Academy"-serien av Richelle Mead och "Percy Jackson and the Sea of Monsters" av Rick Riordan.

Jag längtar redan.

9 kommentarer:

 1. åh grattis, vad kul!! du var verkligen värd presenterna tycker jag. :)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS! Gud vad roligt. :D När börjar du plugga? Jag är så glad för din skull.
  Och det där paketet låter helt fantastiskt.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vilken lycka! Och fina presenter för att fira, det har du hittat! Saker kan inte bli bättre... ;-)

  SvaraRadera
 4. Grattis! Vad kul att du kom in på det du ville! Och present till sig själv låter verkligen inte dumt... Särskilt som du förtjänat det! :D

  SvaraRadera
 5. Tack så hemskt mycket allesammans! :)

  Julia: Jag börjar den 17 januari, så nu har jag lite panik. Det känns som att det kom så plötsligt, är ju bara lite mer än en månad tills jag flyttar hemifrån och jag har så mycket som måste göras... Jag har ju inte ens köpt ett matbord!

  SvaraRadera
 6. Åh vad kul! Stort grattis! :D

  Och du, matbord kan du fixa tids nog. En säng är väl i princip allt man behöver!? För i en sådan kan man ju göra allt! Äta, läsa, kolla tv, mysa, plugga.. :D

  SvaraRadera
 7. Om du inte redan har läst den så borde du börja med svärdet och spiran. Den är riktigt bra.

  SvaraRadera
 8. Lisa: Tack! Haha, ja, jag använder ju i stort sett min säng till allt redan, så det går nog bra. Jag hade tänkt använda mitt skrivbord som köksbord också, att man sitter och skriver på ena sidan och äter på andra. :)

  Tony: Ja, jag har hört att den är bra. Den verkar passa mig också, samt att jag gärna vill läsa den innan jag ser tv-serien.

  SvaraRadera
 9. Grattis! De låter verkligen som att du är förtjänt av dina presenter! :)
  Jag ser fram emot att få läsa lite fler inlägg om Supernatural och att få veta hur du gillar Crimson Petal.

  SvaraRadera