torsdag 2 december 2010

Frustration 1.0

Vet ni vad som är riktigt irriterande? När bokstaven E på ens tangentbord helt plötsligt har bestämt sig för att sluta fungera. Vet ni hur många ord det finns som innehåller E och hur ofta man använder dem? Ofta.

Vet ni om att E ingår i nästan alla min lösenord/inlogg och att jag behöver sitta och hamra på E-tangenten 5-10 gånger innan E:et kommer upp på skärmen (eller ännu hellre: att det kommer två styckn och jag inte märker det och måste göra om det).

Det här inlägget tog en evighet att skriva och innehåller 45 E, bara så att ni vet.

2 kommentarer:

  1. Hahaha :) Jobbigt.
    På min dator har C-knappen flugit sin kos, så jag får istället trycka på någon slags liten gummidutt som sitter där. I början kändes det jätteknasigt och jag slant jämt på dutten, men nu har jag vant mig. Och C är ju långt ifrån så vanligt som E så jag känner mig lyckligt lottad ;)

    SvaraRadera
  2. Det är så jobbigt att skriva när något inte funkar, för oftast så märker man det inte förrän efteråt :)

    Nu så är E:et lite bättre. Det går i vågor, ibland funkar det inte alls och ibland fungerar det nästan som vanligt. Allt började när min lillasyster råkades spilla läsk på mitt tangentbord för ett tag sedan. E och Escape (som inte alls fungerar) var som tur var det enda som blev lidande.

    SvaraRadera