söndag 24 oktober 2010

Med en enkel tulipan

Jag har varit ett busy little bee den här helgen. Igår så skrev jag högskoleprovet för tredje gången och det visade sig att jag fortfarande inte har nått min övre gräns, höjde mig med 3 poäng från förra gången och håller tummarna för ett 1.8 denna gång (fast 1.7 duger bra det också och borde kunna ta mig in på läkare-via-intervju).

Idag så fyller jag år, hela 19 år, och ska fira dagen tillsammans med min familj. Har hittills blivit jättebortskämd av min pojkvän som gav mig en tur-och-retur-biljett till London i födelsedagspresent (samt en rejäl stunds ryggkliande). Tyvärr så har inte mammas present kommit fram än, men jag är inte chockad, beställer man engelska böcker från Adlibris och förväntar sig att de ska få upp den till Norrbotten - via Ånge - på fem vardagar så får man skylla sig själv. Av CDON så fick jag en rabattkod för gratis frakt och tänker utnyttja denna genom att beställa andra - och möjligtvis tredje - säsongen av Dexter.

(PS! Lovefilm verkar vara lite väl desperata. Jag har fått ett mail från dem där de erbjuder mig 25 % rabatt om jag återupptar deras tjänster. Så går det 12 timmar och vad får jag - om inte ett nytt mail där de erbjuder mig 50 % rabatt. Tror ni att de går upp till 75 % om jag fortsätter vänta?)

6 kommentarer:

 1. GRATTIS SARA! ^^
  Hoppas att du får en underbar dag med mycket kärlek. Gud jag är jätteavundsjuk. En resa till London? Gosh. Har du något emot att jag gömmer mig i ditt bagage? XD

  Ha en fortsatt fantastisk dag.
  Puss och kram från mig.

  (tittade btw på When in Rome häromdagen, och alltså... Jag är så kär i Kristen Bell just nu. Har du sett den?)

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen! :)

  SvaraRadera
 3. Stort grattis på födelsedagen! Hoppas att du får även en fortsatt bra dag! :)

  SvaraRadera
 4. Julia: Tack så mycket! Jag håller på att svara på ditt mail, så håll utkik ikväll eller imorgon :) Om du hittar någon centimeter plats däri så är du välkommen :D

  (Nej, jag har inte sett When in Rome, men tänker göra det. Allt för Kristens skull)

  Sara & Emma: Tack :)

  SvaraRadera
 5. Stort grattis på födelsedagen! //Hemliga bokvännen :)

  SvaraRadera
 6. Hemliga bokvännen: Tack så mycket :)

  SvaraRadera