lördag 16 oktober 2010

Mysteriet med Dexters fosterfar

Jag har haft ett stort problem med Dexter. Varenda gång hans pappa kommer upp på tv-skärmen så utbrister en del av min hjärna "Åh, jag känner igen honom!" och jag lyckas aldrig identifiera den rackaren. När jag sedan har tillgång till en dator så glömmer jag att kolla upp var jag har sett mannen tidigare.

Nu så är dock problemet löst. I morse så såg jag avsnitt fyra av Dexter och hade sedan 25-30 minuter över innan jag var tvungen att kliva ur sängen och göra någonting annat som t.ex. ordna matlåda eller äta frukost (jag jobbar 13-20 idag). De där 25 minuterna är ju alldeles för lite tid för att hinna med ett 50-minuters Dexteravsnitt, men lagom för ett 23-minuters Sex and the City-avsnitt, så jag stoppade i en ny skiva och kröp ihop i sängen. Märk min förvåning då det första som kommer upp på skärmen är... Dexters fosterfar!

Nu är han identifierad. James Remar som spelar Harry Morgan spelar alltså även Richard Wright, Samanthas boyfriend. Då var det problemet löst.

4 kommentarer:

 1. Det tog ett tag för mig att koppla också för att rollerna är så olika!

  SvaraRadera
 2. Verkligen! Jag hade en bild av pappa Morgan i kostym någonstans långtlångt inne, men kunde ändå inte placera honom.

  SvaraRadera
 3. Jag imdb:ar järnet när jag ser skådisar som ser bekanta ut. Skulle gissa på att jag är inne på imdb.com lätt tio gånger per vecka, men å andra sidan så slipper jag gå runt och fundera över varifrån jag känner igen en viss skådis.

  SvaraRadera
 4. Jag älskar att upptäcka skådespelare jag känner igen från andra filmer/serier i gästroller. Nu senast Sam Trammel of True Blood fame i Dexter.

  SvaraRadera