tisdag 26 oktober 2010

Good job, Adlibris!

Idag så har jag fått mitt födelsedags-Adlibris-paket av mamma. Först: innehållet. Sen: en rolig anekdot om Adlibris klantighet.

Paketet innehöll fyra böcker, två engelska inbundna och två svenska pocket. De inbundna var "Wuthering Heights" och "Pride and Prejudice" (mitt tredje exemplar*), båda i min nya favoritomslagsserie från Penguin Classics - samma serie som jag har "Jane Eyre" och "The Picture of Dorian Gray". Paketet innehöll även "Det blödande hjärtat" av Andrew Taylor samt "Svart flicka, vit flicka" av Joyce Carol Oates. (Tror snart att jag äger alla JCO-böcker som i skrivande stund finns tillgängliga i svenska näthandlar på svenska). Jag blev extremt nöjd med utdelningen!

Mindre roligt:
Paketet skulle egentligen innehålla sju böcker och enligt fraktsedeln/fakturan så innehåller paketet inte fyra böcker, åh nej, det innehåller sju böcker. Men såvida inte jag och mamma är totalt blinda eller såvida inte böckerna är osynliga, så saknas de tre sista böckerna - trots att de står med både på leveransbeskedet och fakturan. "Still Alice" av Lisa Genova, "Sjöfararna" av Diana Gabaldon och "Den glömda trädgården" av Kate Morton are nowhere to be seen. Fast de hamnar ändå i min uppdaterade bokhylla-lista, då mamma skickade ett hemskt argt mail till Adlibriskundservice. De lär höra av sig.

* Äger sedan tidigar en inbunden på svenska och ett exemplar på engelska i andra sidan av Penguinspektrat - de horribla grönvita pocketböckerna där texten kladdas ut bara man ser på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar